Bloody mary dip s cibulkou
Dip s pečeného česneku a zakysané smetany
Suroviny:
Postup:
1) Cibuli nasekejte najemno a opečte na olivovém oleji na pánvi dozlatova.
2) Smíchejte všechny přísady, vmíchejte do nich opečenou cibulku, ochutnejte, a dochuťte tak, aby vám dip připadal pěkně ostrý. Dejte vychladit.
Suroviny:
Postup:
1) Celé stroužky česneku opečte v kastrůlku v oleji na velmi mírném plameni, dokud nebudou dostatečně měkké.
2) Zchlaďte a rozmixujte v hladkou hmotu. Smíchejte se zakysanou smetanou, pažitkou a dochuťte solí a pepřem.
Autorka receptu: Karolína Kamberská
Zdroj: http://www.iprima.cz/karolina/karolina-domaci-kucharka-recepty-ze-3-dilu